\require{AMSmath} Differentieren en goniometrie Goedemorgen, Ik krijg bij het volgende vraagstuk een deel niet opgelost: gegeven is de functie: f(x)=b = sinax op [0,2p] (a ongelijk 0) van functie f is bekend f(1)=1 en f'(1)=(1/2)Ö3 bereken alle mogelijk heden van a en b ik heb: f'(1)=acosa=(1/2)wortel3 a=p/6 of a= 1 (5/6)p en f(1)=b+sin(p/6)=1 b+(1/2)=1 b=1/2 maar in het antwoorden boek staat dat b ook 3/2 is hoe komen ze hier aan bouddo Leerling mbo - donderdag 12 januari 2012 Antwoord Neem ook eens de tweede waarde van a! MBL donderdag 12 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemorgen, Ik krijg bij het volgende vraagstuk een deel niet opgelost: gegeven is de functie: f(x)=b = sinax op [0,2p] (a ongelijk 0) van functie f is bekend f(1)=1 en f'(1)=(1/2)Ö3 bereken alle mogelijk heden van a en b ik heb: f'(1)=acosa=(1/2)wortel3 a=p/6 of a= 1 (5/6)p en f(1)=b+sin(p/6)=1 b+(1/2)=1 b=1/2 maar in het antwoorden boek staat dat b ook 3/2 is hoe komen ze hier aan bouddo Leerling mbo - donderdag 12 januari 2012
bouddo Leerling mbo - donderdag 12 januari 2012
Neem ook eens de tweede waarde van a! MBL donderdag 12 januari 2012
MBL donderdag 12 januari 2012
©2001-2024 WisFaq