\require{AMSmath} Differentieren van logaritmische functies Goededag,Ik heb problemen met differentieren van:f(x)=e$\sqrt{ }$(x2+1)Ik heb 2x·e$\sqrt{ }$(x2+1)Is dat goed? bouddo Leerling mbo - dinsdag 10 januari 2012 Antwoord Het idee is goed, alleen is $2x$ niet de afgeleide van $\sqrt{x^2+1}$. WvR dinsdag 10 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goededag,Ik heb problemen met differentieren van:f(x)=e$\sqrt{ }$(x2+1)Ik heb 2x·e$\sqrt{ }$(x2+1)Is dat goed? bouddo Leerling mbo - dinsdag 10 januari 2012
bouddo Leerling mbo - dinsdag 10 januari 2012
Het idee is goed, alleen is $2x$ niet de afgeleide van $\sqrt{x^2+1}$. WvR dinsdag 10 januari 2012
WvR dinsdag 10 januari 2012
©2001-2024 WisFaq