\require{AMSmath} Kettingregel en goniometrie Goededag,Bij het differentieren van devolgende functie doe ik ergens wat fout want mijn antwoord klopt alleen voor een gedeelte kunt u me mischien zeggen wat ik verkeerd doe f(x)=cos(3x)sin2(x)f'(x)=g'h+h'gf'(x)=-3sin3x(sin2(x))+2cos2xcos3xhet antwoord is -sin3x+sin2(x)+sin2xcos3x ik heb dus rechts alleen een verschil in het rechter gedeelte van mijn antwoord bouddo Leerling mbo - zondag 8 januari 2012 Antwoord f(x)=cos(3x)sin2(x) f'(x)=-sin(3x)·3·sin2(x)+cos(3x)·2sin(x)·cos(x) ...en dan verder uitwerken! Denk aan de 4. Kettingregel, zullen we maar zeggen! WvR maandag 9 januari 2012 Re: Kettingregel en goniometrie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goededag,Bij het differentieren van devolgende functie doe ik ergens wat fout want mijn antwoord klopt alleen voor een gedeelte kunt u me mischien zeggen wat ik verkeerd doe f(x)=cos(3x)sin2(x)f'(x)=g'h+h'gf'(x)=-3sin3x(sin2(x))+2cos2xcos3xhet antwoord is -sin3x+sin2(x)+sin2xcos3x ik heb dus rechts alleen een verschil in het rechter gedeelte van mijn antwoord bouddo Leerling mbo - zondag 8 januari 2012
bouddo Leerling mbo - zondag 8 januari 2012
f(x)=cos(3x)sin2(x) f'(x)=-sin(3x)·3·sin2(x)+cos(3x)·2sin(x)·cos(x) ...en dan verder uitwerken! Denk aan de 4. Kettingregel, zullen we maar zeggen! WvR maandag 9 januari 2012
WvR maandag 9 januari 2012
©2001-2024 WisFaq