\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66517 Re: Re: Differentieren met breuken en wortels hoe los je ( 0,09 - 0,6 x) ^[-1/2] op? bedankt! jozefi 3de graad ASO - zaterdag 7 januari 2012 Antwoord Hoe bedoel je 'los op'? Is het een vergelijking dan? Nee toch? Wat is er verder mis met $\large \frac{1} {{\sqrt {0,09 - 0,6x} }} $? Moet je daar iets mee? Je kunt wel $\large \frac{{10}} {{\sqrt {9 - 60x} }} $ schrijven. Zoiets? WvR zaterdag 7 januari 2012 Re: Re: Re: Differentieren met breuken en wortels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je ( 0,09 - 0,6 x) ^[-1/2] op? bedankt! jozefi 3de graad ASO - zaterdag 7 januari 2012
jozefi 3de graad ASO - zaterdag 7 januari 2012
Hoe bedoel je 'los op'? Is het een vergelijking dan? Nee toch? Wat is er verder mis met $\large \frac{1} {{\sqrt {0,09 - 0,6x} }} $? Moet je daar iets mee? Je kunt wel $\large \frac{{10}} {{\sqrt {9 - 60x} }} $ schrijven. Zoiets? WvR zaterdag 7 januari 2012
WvR zaterdag 7 januari 2012
©2001-2024 WisFaq