\require{AMSmath} Samengestelde functie bepalen Als f wordt gededinieerd door f(x)=x2+2 en g door g(x)=$\sqrt{x+1}$, bepaal dan f(g(x)). Iwan M Student hbo - woensdag 4 januari 2012 Antwoord Wat dacht je van:f(g(x)) = f($\sqrt{x+1}$)f(g(x)) = ($\sqrt{x+1}$)2+2f(g(x)) = x+1+2f(g(x)) = x+3(waarbij $x\geq -1$)Duidelijk? WvR donderdag 5 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als f wordt gededinieerd door f(x)=x2+2 en g door g(x)=$\sqrt{x+1}$, bepaal dan f(g(x)). Iwan M Student hbo - woensdag 4 januari 2012
Iwan M Student hbo - woensdag 4 januari 2012
Wat dacht je van:f(g(x)) = f($\sqrt{x+1}$)f(g(x)) = ($\sqrt{x+1}$)2+2f(g(x)) = x+1+2f(g(x)) = x+3(waarbij $x\geq -1$)Duidelijk? WvR donderdag 5 januari 2012
WvR donderdag 5 januari 2012
©2001-2024 WisFaq