\require{AMSmath} Hoe los ik dit op? Er wordt van mij gevraagd:Schrijf als macht van e: 2eHoe los ik dit op? Shari Student universiteit - woensdag 4 januari 2012 Antwoord Je kunt beginnen met 2 als macht van e te schrijven: 2=eln(2).Daarna moet je dit tot de macht e brengen:2e=(eln(2))e=eeln(2). hk woensdag 4 januari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er wordt van mij gevraagd:Schrijf als macht van e: 2eHoe los ik dit op? Shari Student universiteit - woensdag 4 januari 2012
Shari Student universiteit - woensdag 4 januari 2012
Je kunt beginnen met 2 als macht van e te schrijven: 2=eln(2).Daarna moet je dit tot de macht e brengen:2e=(eln(2))e=eeln(2). hk woensdag 4 januari 2012
hk woensdag 4 januari 2012
©2001-2024 WisFaq