\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66463 Re: Bewijs LL RL ik ben mee op 1stukje na, u zegt uiteindelijk dag 1-sin2x = (cosx-sinx)2 ? vanwaar komt dit Brecht Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 december 2011 Antwoord Brecht, (cosx-sinx)2=cos2x+sin2x-2sinxcosx=1-sin2x. kn donderdag 29 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik ben mee op 1stukje na, u zegt uiteindelijk dag 1-sin2x = (cosx-sinx)2 ? vanwaar komt dit Brecht Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 december 2011
Brecht Student Hoger Onderwijs België - donderdag 29 december 2011
Brecht, (cosx-sinx)2=cos2x+sin2x-2sinxcosx=1-sin2x. kn donderdag 29 december 2011
kn donderdag 29 december 2011
©2001-2024 WisFaq