\require{AMSmath} De x bepalen Ik dien de x te bepalen van:1. log 5/x = log x2. x = ln 1/2eÖe (bereken x exact)Kan je me laten zien hoe ik de rekenregels dien toe te passen en in te vullen. erik Leerling mbo - dinsdag 27 december 2011 Antwoord 1.log(5/x)=log(x)5/x=x5=x2x=-Ö5 (v.n.) of x=Ö5x=Ö52.$x = \large\ln \left( {\frac{1}{{2e\sqrt e }}} \right) = \ln \left( {\frac{1}{{2e^{1\frac{1}{2}} }}} \right) = \ln \left( {2^{ - 1} e^{ - 1\frac{1}{2}} } \right) = - \ln (2) - 1\frac{1}{2}$Zou het dan lukken? WvR woensdag 28 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik dien de x te bepalen van:1. log 5/x = log x2. x = ln 1/2eÖe (bereken x exact)Kan je me laten zien hoe ik de rekenregels dien toe te passen en in te vullen. erik Leerling mbo - dinsdag 27 december 2011
erik Leerling mbo - dinsdag 27 december 2011
1.log(5/x)=log(x)5/x=x5=x2x=-Ö5 (v.n.) of x=Ö5x=Ö52.$x = \large\ln \left( {\frac{1}{{2e\sqrt e }}} \right) = \ln \left( {\frac{1}{{2e^{1\frac{1}{2}} }}} \right) = \ln \left( {2^{ - 1} e^{ - 1\frac{1}{2}} } \right) = - \ln (2) - 1\frac{1}{2}$Zou het dan lukken? WvR woensdag 28 december 2011
WvR woensdag 28 december 2011
©2001-2024 WisFaq