\require{AMSmath} Rijen Hoe kan ik de eerste term van de deze rij vinden:un = 5n2-8n ?Bedankt Leonie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 december 2011 Antwoord Het hangt er van af wat jullie hebben afgesproken. Begin je de rijen met n=0 of met n=1? In beide gevallen kan je de waarde van n invullen. u0=5·02-8·0=0 of u1=5·12-8·1=-3 Wat je maar wilt... WvR vrijdag 23 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de eerste term van de deze rij vinden:un = 5n2-8n ?Bedankt Leonie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 december 2011
Leonie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 december 2011
Het hangt er van af wat jullie hebben afgesproken. Begin je de rijen met n=0 of met n=1? In beide gevallen kan je de waarde van n invullen. u0=5·02-8·0=0 of u1=5·12-8·1=-3 Wat je maar wilt... WvR vrijdag 23 december 2011
WvR vrijdag 23 december 2011
©2001-2024 WisFaq