\require{AMSmath} Straal berekenen met de omtrek Hoe moet ik de straal berekenen als ik de omtrek weet? anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 21 december 2011 Antwoord Normaal gesproken bereken je omtrek met:$omtrek=2\pi\times straal$Omgekeerd geldt:$straal=\Large \frac{omtrek}{2\pi}$ WvR woensdag 21 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de straal berekenen als ik de omtrek weet? anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 21 december 2011
anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 21 december 2011
Normaal gesproken bereken je omtrek met:$omtrek=2\pi\times straal$Omgekeerd geldt:$straal=\Large \frac{omtrek}{2\pi}$ WvR woensdag 21 december 2011
WvR woensdag 21 december 2011
©2001-2024 WisFaq