\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66418 Re: Wet van Newton Dag Leo, Met de uitkomst 229 en 64° zit ik wat in de knoop Ik reken: T=Tm+(To-Tm)e^-kt T=25+(840-25)e^(-0,13844*12) en kom op zowat 180° uit... Wat gaat er mis? Groeten, Rik Rik Le Iets anders - woensdag 21 december 2011 Antwoord De begintemperatuur T0 is 1100° i.p.v. 840° C LL woensdag 21 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Leo, Met de uitkomst 229 en 64° zit ik wat in de knoop Ik reken: T=Tm+(To-Tm)e^-kt T=25+(840-25)e^(-0,13844*12) en kom op zowat 180° uit... Wat gaat er mis? Groeten, Rik Rik Le Iets anders - woensdag 21 december 2011
Rik Le Iets anders - woensdag 21 december 2011
De begintemperatuur T0 is 1100° i.p.v. 840° C LL woensdag 21 december 2011
LL woensdag 21 december 2011
©2001-2024 WisFaq