\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66354 Re: Maximum probleem Ik snap het nog steeds niet als ik dus verder probeer op te lossen :-(n-1)/2(m-n)=1-n+1/2m-2n=1-n+1=2m-2n-2m+n+1=0n=2m-1f(1)=33=(m-n)+(n-1)-2m+n(nu voeg ik dus die 2m-1 erin)3=(m-(2m-1))+((2m-1)-1)-2m+(2m-1)3=m-2m+1+2m-2-2m+2m-13=m-2m=1n=2-1n=1Wat doe ik fout? De oplossing is : m=5 en n=9Bedankt! Jana 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2011 Antwoord Bij mij leidt 3=m-2 tot m=5 in plaats van m=1. Volgens mij snap je 't wel... WvR zaterdag 10 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het nog steeds niet als ik dus verder probeer op te lossen :-(n-1)/2(m-n)=1-n+1/2m-2n=1-n+1=2m-2n-2m+n+1=0n=2m-1f(1)=33=(m-n)+(n-1)-2m+n(nu voeg ik dus die 2m-1 erin)3=(m-(2m-1))+((2m-1)-1)-2m+(2m-1)3=m-2m+1+2m-2-2m+2m-13=m-2m=1n=2-1n=1Wat doe ik fout? De oplossing is : m=5 en n=9Bedankt! Jana 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2011
Jana 2de graad ASO - zaterdag 10 december 2011
Bij mij leidt 3=m-2 tot m=5 in plaats van m=1. Volgens mij snap je 't wel... WvR zaterdag 10 december 2011
WvR zaterdag 10 december 2011
©2001-2024 WisFaq