\require{AMSmath} Eenvoudig bewijs? hoe bewijs ik dt als a*=[a/(a-1)], dan is a** gelijk aan a?bedankt! Cristi Student hbo - zaterdag 10 december 2011 Antwoord Wat dacht je hier van?$\Large a \to \frac{a}{{a - 1}} \to \frac{{\frac{a}{{a - 1}}}}{{\frac{a}{{a - 1}} - 1}} = \frac{a}{{a - (a - 1)}} = \frac{a}{{a - a + 1}} = a$Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 10 december 2011 Re: Eenvoudig bewijs? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bewijs ik dt als a*=[a/(a-1)], dan is a** gelijk aan a?bedankt! Cristi Student hbo - zaterdag 10 december 2011
Cristi Student hbo - zaterdag 10 december 2011
Wat dacht je hier van?$\Large a \to \frac{a}{{a - 1}} \to \frac{{\frac{a}{{a - 1}}}}{{\frac{a}{{a - 1}} - 1}} = \frac{a}{{a - (a - 1)}} = \frac{a}{{a - a + 1}} = a$Meer moet het niet zijn... WvR zaterdag 10 december 2011
WvR zaterdag 10 december 2011
©2001-2024 WisFaq