Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 66330 

Re: Schuldomzetting

hi bedankt voor je hulp maar ik denk dat ik toch iets verkeerd doe moet ik zeggen 145·(1,02)-1 +825 oftewel
145·0,82034830 + 825 = 963,95
en g= )1,02)-19 =0,68643076
en dan g = 963,95/0,68643076 ok ik zie wel dat het niet klopt maar ik snap niet hoe het anders moet
en nogmaals bedankt

steve
Student hbo - donderdag 8 december 2011

Antwoord

Begrijp je het som-teken in mijn antwoord niet?

Je berekent g als volgt:
(825 + 145 + 145·1.02-1 + 145·1.02-2 + ... + 145·1.02-10) =
g · (1.02-4 + 1.02-5 + ... + 1.02-23).

hr
donderdag 8 december 2011

©2001-2025 WisFaq