\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 66137 Re: Functies en grafieken Dus was is dan f(4)? dat is dan -2 dankuwel! maar het x-coördinaat is 4 zoals jullie zeggen maar hoe vind je dat?Sorry voor de vele vragen maar ik snap er niet zoveel van! Maar ik dank jullie nu al heel fel voor de hulp! Birte 2de graad ASO - maandag 7 november 2011 Antwoord Een parabool is symmetrisch, dus als je twee nulpunten hebt x=2 en x=6 dan ligt de top bij x=4. Meer moet het niet zijn, denk ik.Je kunt ook reageren op antwoorden. Dat is wel zo handig. WvR maandag 7 november 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus was is dan f(4)? dat is dan -2 dankuwel! maar het x-coördinaat is 4 zoals jullie zeggen maar hoe vind je dat?Sorry voor de vele vragen maar ik snap er niet zoveel van! Maar ik dank jullie nu al heel fel voor de hulp! Birte 2de graad ASO - maandag 7 november 2011
Birte 2de graad ASO - maandag 7 november 2011
Een parabool is symmetrisch, dus als je twee nulpunten hebt x=2 en x=6 dan ligt de top bij x=4. Meer moet het niet zijn, denk ik.Je kunt ook reageren op antwoorden. Dat is wel zo handig. WvR maandag 7 november 2011
WvR maandag 7 november 2011
©2001-2024 WisFaq