\require{AMSmath} Bereken de originelen x De opgave is 'Bereken de originelen x van de gegeven functies waarvoor f(x) gegeven is.' Ik moet dus berekenen wat die x is in de oefening hieronder.Oefening: f(x)=3x2+5x-4 als f(x)=148 Silke Overige TSO-BSO - zaterdag 15 oktober 2011 Antwoord 3x2 + 5x - 4 = 1483x2 + 5x - 152 = 0en dan iets met wat wel de abc-formule heet misschien....... MBL zaterdag 15 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De opgave is 'Bereken de originelen x van de gegeven functies waarvoor f(x) gegeven is.' Ik moet dus berekenen wat die x is in de oefening hieronder.Oefening: f(x)=3x2+5x-4 als f(x)=148 Silke Overige TSO-BSO - zaterdag 15 oktober 2011
Silke Overige TSO-BSO - zaterdag 15 oktober 2011
3x2 + 5x - 4 = 1483x2 + 5x - 152 = 0en dan iets met wat wel de abc-formule heet misschien....... MBL zaterdag 15 oktober 2011
MBL zaterdag 15 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq