\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65894 Re: Verkoop tickets concert Dag Hans, De maximale waarde wordt bereikt aan 5 €, (ander nulpunt 15 geeft een minimum en f(5) =300.000 dus moet (5x15) bij nazicht van het tekenonderzoek omdat ik een waarde moet hebben groter dan 300.000 €.... Klopt dit dan ook? Groetjes , RIK Klopt dit Rik Le Iets anders - zaterdag 15 oktober 2011 Antwoord Wat dacht je van x=10, dus prijs =25+10=35? hk zaterdag 15 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Hans, De maximale waarde wordt bereikt aan 5 €, (ander nulpunt 15 geeft een minimum en f(5) =300.000 dus moet (5x15) bij nazicht van het tekenonderzoek omdat ik een waarde moet hebben groter dan 300.000 €.... Klopt dit dan ook? Groetjes , RIK Klopt dit Rik Le Iets anders - zaterdag 15 oktober 2011
Rik Le Iets anders - zaterdag 15 oktober 2011
Wat dacht je van x=10, dus prijs =25+10=35? hk zaterdag 15 oktober 2011
hk zaterdag 15 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq