\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65823 Re: Logaritmische vergelijking Och ja, het = teken is in een plus veranderd. Nogmaals dan: log x = 4·log x+6 Aiko H Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 oktober 2011 Antwoord Nou ja zeg, maar in dat geval: log x = 4·log x + 6 0 = 3·log x + 6 3·log x = -6 log x = -$\frac{1}{2}$ x = $10^{-\frac{1}{2}}$ x=$\frac{1}{100}$ Zoiets moet het zijn! Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR woensdag 5 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Och ja, het = teken is in een plus veranderd. Nogmaals dan: log x = 4·log x+6 Aiko H Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 oktober 2011
Aiko H Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 oktober 2011
Nou ja zeg, maar in dat geval: log x = 4·log x + 6 0 = 3·log x + 6 3·log x = -6 log x = -$\frac{1}{2}$ x = $10^{-\frac{1}{2}}$ x=$\frac{1}{100}$ Zoiets moet het zijn! Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR woensdag 5 oktober 2011
WvR woensdag 5 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq