Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 65797 

Re: Inverse Functies

zekerweten! :) ja, ik was even niet zo handig bezig, had hem zelf ook al uitgevogeld uiteindelijk alleen ik deed het als volgt:
f (X) = ln (x+4)
y = ln(x+4)
x + 4 = ey
x = ey - 4
y = ex - 4

Het maakt dus niet uit of je bij het begin, of bij het eind de x met de y verwisselt?
Van harte bedankt.

Mathij
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 oktober 2011

Antwoord

Dat maakt inderdaad niets uit...

WvR
zondag 2 oktober 2011

©2001-2024 WisFaq