\require{AMSmath} Primitiveren natuurlijke logaritmen Hoe moet ik de volgende functies primitiveren?bijv.f(x)=e2x+1g(x)=xex2h(x)=ex/(1+e2x)Dan moet ik de substitutieregel gebruiken maar ik kom er niet uit! Alvast erg bedankt, Lidwien Lidwie Student universiteit - zondag 2 oktober 2011 Antwoord We zullen 's een poging doen: Dat is om het te leren, zeg maar... Hadden we ook wel een beetje aan kunnen zien komen... ...en dat is dan toch wel handig. Zie ook 2. Substitutiemethode. WvR zondag 2 oktober 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de volgende functies primitiveren?bijv.f(x)=e2x+1g(x)=xex2h(x)=ex/(1+e2x)Dan moet ik de substitutieregel gebruiken maar ik kom er niet uit! Alvast erg bedankt, Lidwien Lidwie Student universiteit - zondag 2 oktober 2011
Lidwie Student universiteit - zondag 2 oktober 2011
We zullen 's een poging doen: Dat is om het te leren, zeg maar... Hadden we ook wel een beetje aan kunnen zien komen... ...en dat is dan toch wel handig. Zie ook 2. Substitutiemethode. WvR zondag 2 oktober 2011
WvR zondag 2 oktober 2011
©2001-2025 WisFaq