\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65788 Re: Familie van functies Neen nog steeds niet, vraag 2 en 3 snap ik ondertussen wel al, maar bij vraag 1 is a=0, geen idee hoe ze hierbij komen! Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011 Antwoord Mooi. Als de grafiek een horizontale asymptoot heeft dan moet de term 'ax' nul zijn! Dus a=0. Meer moet het niet zijn. WvR zaterdag 1 oktober 2011 Re: Re: Familie van functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Neen nog steeds niet, vraag 2 en 3 snap ik ondertussen wel al, maar bij vraag 1 is a=0, geen idee hoe ze hierbij komen! Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011
Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011
Mooi. Als de grafiek een horizontale asymptoot heeft dan moet de term 'ax' nul zijn! Dus a=0. Meer moet het niet zijn. WvR zaterdag 1 oktober 2011
WvR zaterdag 1 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq