Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Delen door hogermachtswortel

(2x+4)3=10
2x+4=∛10
2x=-4+∛10
x=-2+1/2·∛10

hoe deel je 3$\sqrt{ }$10 door 2?

jan
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 september 2011

Antwoord

Niet. Ik zou je antwoord zo laten! Dat lijkt me helemaal verder in orde zo. In dit geval wordt de zaak er niet eenvoudiger door. Soms natuurlijk wel, maar dat is dan een ander geval...

WvR
donderdag 29 september 2011

©2001-2024 WisFaq