\require{AMSmath} Verdere hulp bij het oplossen van een oefening (pas geleerde leerstof) Hoi, ik heb deze leerstof pas gekregen en ik geraak er niet goed uit, kan ik hier hulp vragen? 1) 3log(x-2)- 1= 4.3log2 2) log2x(2)+log2x(x+15)= 2 (2x is het onderste getal(1ste grondtal)) Dank bij voorbaat Moran 3de graad ASO - zondag 18 september 2011 Antwoord Hallo 1) Schrijf 1 als 3log3 en pas de eigenschappen van logaritmen toe. 2) Ik veronderstel dat je bedoelt : 2xlog2 + 2xlog(x+15) = 2 Schrijf 2 als 2xlog(2x)2 Let op : x mag niet negatief zijn. Ok? LL zondag 18 september 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik heb deze leerstof pas gekregen en ik geraak er niet goed uit, kan ik hier hulp vragen? 1) 3log(x-2)- 1= 4.3log2 2) log2x(2)+log2x(x+15)= 2 (2x is het onderste getal(1ste grondtal)) Dank bij voorbaat Moran 3de graad ASO - zondag 18 september 2011
Moran 3de graad ASO - zondag 18 september 2011
Hallo 1) Schrijf 1 als 3log3 en pas de eigenschappen van logaritmen toe. 2) Ik veronderstel dat je bedoelt : 2xlog2 + 2xlog(x+15) = 2 Schrijf 2 als 2xlog(2x)2 Let op : x mag niet negatief zijn. Ok? LL zondag 18 september 2011
LL zondag 18 september 2011
©2001-2024 WisFaq