\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 43033 Re: De kunsthandel Dit is waarschijnlijk een domme vraag, maar wat is nu het antwoord van B? Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 september 2011 Antwoord Er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden Maar het maximale aantal is 30. Klik op bereken voor k=30. Probeer dat ook 's met k=31... Helpt dat? WvR vrijdag 2 september 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit is waarschijnlijk een domme vraag, maar wat is nu het antwoord van B? Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 september 2011
Patric Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 september 2011
Er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden Maar het maximale aantal is 30. Klik op bereken voor k=30. Probeer dat ook 's met k=31... Helpt dat? WvR vrijdag 2 september 2011
WvR vrijdag 2 september 2011
©2001-2024 WisFaq