\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65595 Re: Waarden van p hoe los je py2-9y+27=0 op? Als ik de discriminant gebruik dan krijg ik D=81-108p en hoe gaat het dan verder? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 augustus 2011 Antwoord Mike , Je wilt 2 positieve nulpunten voor y, dus D= 81-108p$>$0. kn maandag 29 augustus 2011 Re: Re: Waarden van p ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je py2-9y+27=0 op? Als ik de discriminant gebruik dan krijg ik D=81-108p en hoe gaat het dan verder? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 augustus 2011
Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 augustus 2011
Mike , Je wilt 2 positieve nulpunten voor y, dus D= 81-108p$>$0. kn maandag 29 augustus 2011
kn maandag 29 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq