\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65565 Re: Toepassen differentieren ok bedankt maar hoe zit het met x=0 invullen want ik kom niet verder dan a^2(1)^a-1 ? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 augustus 2011 Antwoord f'(0)=a2·(a·0+1)a-1 f'(0)=a2·1a-1 f'(0)=a2·1 f'(0)=a2 Nu geldt: f'(0)=25, dus a2=25, rara wat is a? WvR dinsdag 23 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok bedankt maar hoe zit het met x=0 invullen want ik kom niet verder dan a^2(1)^a-1 ? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 augustus 2011
Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 23 augustus 2011
f'(0)=a2·(a·0+1)a-1 f'(0)=a2·1a-1 f'(0)=a2·1 f'(0)=a2 Nu geldt: f'(0)=25, dus a2=25, rara wat is a? WvR dinsdag 23 augustus 2011
WvR dinsdag 23 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq