\require{AMSmath} Kruislings vermenigvuldigen 4x=20 wat bedoelen ze hier mee en hoe los je het op ben een dom blondje van 50 jaar Hans K Leerling mbo - maandag 22 augustus 2011 Antwoord Op http://nl.wikipedia.org/wiki/Kruislings_vermenigvuldigen staat uitleg over kruislings vermenigvuldigen. Maar 't heeft weinig te maken met je opgave. Daar staat een vergelijking. 4x=20 4·x=20 Links en rechts delen door 4 geeft: x=5 Vergelijking opgelost... Zie ook Het oplossen van vergelijkingen en stelsels WvR maandag 22 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
4x=20 wat bedoelen ze hier mee en hoe los je het op ben een dom blondje van 50 jaar Hans K Leerling mbo - maandag 22 augustus 2011
Hans K Leerling mbo - maandag 22 augustus 2011
Op http://nl.wikipedia.org/wiki/Kruislings_vermenigvuldigen staat uitleg over kruislings vermenigvuldigen. Maar 't heeft weinig te maken met je opgave. Daar staat een vergelijking. 4x=20 4·x=20 Links en rechts delen door 4 geeft: x=5 Vergelijking opgelost... Zie ook Het oplossen van vergelijkingen en stelsels WvR maandag 22 augustus 2011
WvR maandag 22 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq