Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Ruwe momenten van de beta-geometrische verdeling

U kunt mijn vraag vinden op het webadres hieronder:

http://www.socsci.ru.nl/~advdv/Hendriks.pdf

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw antwoord.

Ad van
Iets anders - donderdag 18 augustus 2011

Antwoord

Ad,
Bij het berekenen van de momenten moeten de integralen natuurlijk wel bestaan.Zo is E(X)=B($\alpha$-1,$\beta$)/B($\alpha$,$\beta$), en bestaat dus alleen voor $\alpha>$1 en $\beta>$0.

kn
zondag 21 augustus 2011

 Re: Ruwe momenten van de beta-geometrische verdeling 

©2001-2024 WisFaq