\require{AMSmath} Vergelijking y = 1 - x 5x - 6y = 60 Kan iemand mij helpen bij het oplossen van deze vergelijking? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011 Antwoord Dit is handig met de substitutiemethode! y=1-x 5x-6y=60 Vul (1) in in (2): y=1-x 5x-6(1-x)=60 En dan verder oplossen... en zo... WvR woensdag 17 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y = 1 - x 5x - 6y = 60 Kan iemand mij helpen bij het oplossen van deze vergelijking? Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 augustus 2011
Dit is handig met de substitutiemethode! y=1-x 5x-6y=60 Vul (1) in in (2): y=1-x 5x-6(1-x)=60 En dan verder oplossen... en zo... WvR woensdag 17 augustus 2011
WvR woensdag 17 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq