\require{AMSmath} Goochelen met cijfers Hallo Wisfaqmensen,Leg me dat eens uit....Een constant getal 13837·(uw leeftijd)·73=...Dit levert je eigen leeftijd 4 keer na elkaar geschreven.VB.13837·(77)·73=7777777713837·(73)·73=7373737313837·(37)·73=37373737Met telkens tussen haakjes de leeftijd van een willekeurigpersoon... Welke 'lijn wordt er hier gevolgd ...Groeten Rik Le Iets anders - woensdag 10 augustus 2011 Antwoord 13837·73=1010101 met de cijfers a en b geeft dit:1010101·(10·a+b)=10101010·a+1010101·bMet 10·a+b als leeftijd bijvoorbeeld a=5 en b=3 geeft dit inderdaad 53535353 WvR woensdag 10 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaqmensen,Leg me dat eens uit....Een constant getal 13837·(uw leeftijd)·73=...Dit levert je eigen leeftijd 4 keer na elkaar geschreven.VB.13837·(77)·73=7777777713837·(73)·73=7373737313837·(37)·73=37373737Met telkens tussen haakjes de leeftijd van een willekeurigpersoon... Welke 'lijn wordt er hier gevolgd ...Groeten Rik Le Iets anders - woensdag 10 augustus 2011
Rik Le Iets anders - woensdag 10 augustus 2011
13837·73=1010101 met de cijfers a en b geeft dit:1010101·(10·a+b)=10101010·a+1010101·bMet 10·a+b als leeftijd bijvoorbeeld a=5 en b=3 geeft dit inderdaad 53535353 WvR woensdag 10 augustus 2011
WvR woensdag 10 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq