\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65437 Re: Re: Tweedegraadsvergelijking met breuk En hoe ga ik dan van x2 = 3/4 = x = +/- \sqrt{ }(3)/2 naar +/- 1/2\sqrt{ }3 ? stefan Student hbo - woensdag 27 juli 2011 Antwoord De 1/2 is duidelijk te interpreteren als aparte factor, met andere woorden de wortel 3 staat niet in de noemer. cl zaterdag 30 juli 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
En hoe ga ik dan van x2 = 3/4 = x = +/- \sqrt{ }(3)/2 naar +/- 1/2\sqrt{ }3 ? stefan Student hbo - woensdag 27 juli 2011
stefan Student hbo - woensdag 27 juli 2011
De 1/2 is duidelijk te interpreteren als aparte factor, met andere woorden de wortel 3 staat niet in de noemer. cl zaterdag 30 juli 2011
cl zaterdag 30 juli 2011
©2001-2025 WisFaq