Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 65407 

Re: Re: Toepassen differentieren

Ok. Ik begrijp het maar als je deze afgeleide gelijk stelt aan 0 dus f'(x)=0 dan moet je toch beide antwoorden controleren of ze voldoen of niet? Want als het goed is komt uit f'(x)=0 twee antwoorden namelijk x=0 en x= 4/5 waarvan 0 voldoet en 4/5 niet voldoet.

Mike
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 juli 2011

Antwoord

Als ik de grafiek teken van f zie ik niet echt een reden om aan te nemen dat 4/5 niet zou voldoen?

q65408img1.gif

Dus ik weet niet precies waarom je denkt dat er iets mis mee is...

WvR
woensdag 20 juli 2011

©2001-2024 WisFaq