\require{AMSmath} Toepassen differentieren Hallo,Ik heb eerder ook al een vraag gesteld over het toepassen van differentiëren. Nu probeer ik de volgende som ook op die manier te doen:f(x)=x2·(1-x)Maar ik kom niet verder dan:f'(x)=2x·(1-x) + x2·1/2(1-x)Kunt u mij verder op weg helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011 Antwoord Je bent de kettingregel vergeten! Er komt bij de tweede term nog een factor -1 bij... Helpt dat? WvR maandag 18 juli 2011 Re: Toepassen differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik heb eerder ook al een vraag gesteld over het toepassen van differentiëren. Nu probeer ik de volgende som ook op die manier te doen:f(x)=x2·(1-x)Maar ik kom niet verder dan:f'(x)=2x·(1-x) + x2·1/2(1-x)Kunt u mij verder op weg helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011
Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011
Je bent de kettingregel vergeten! Er komt bij de tweede term nog een factor -1 bij... Helpt dat? WvR maandag 18 juli 2011
WvR maandag 18 juli 2011
©2001-2024 WisFaq