\require{AMSmath} Vereenvoudigen Beste Wisfaq,Ik kom bij het vereenvoudigen van het onderstaande formule niet uit op het juiste antwoord. Zou iemand mij de laatste paar stappen kunnen uitleggen?f(x) = 2 * 3Ö(6-x) x^(2/3) ------------------ - ------------------ 3 * 3Ö(x) 3 * (6-x)^(2/3)na vereenvoudiging moet het dit worden:f(x) = 4 - x ----------------------- x^(1/3) * (6 - x)^(2/3) Ben Student hbo - maandag 18 juli 2011 Antwoord Wat dacht je van 'onder één noemer zetten'? Lukt dat zo? WvR maandag 18 juli 2011 Re: Vereenvoudigen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq,Ik kom bij het vereenvoudigen van het onderstaande formule niet uit op het juiste antwoord. Zou iemand mij de laatste paar stappen kunnen uitleggen?f(x) = 2 * 3Ö(6-x) x^(2/3) ------------------ - ------------------ 3 * 3Ö(x) 3 * (6-x)^(2/3)na vereenvoudiging moet het dit worden:f(x) = 4 - x ----------------------- x^(1/3) * (6 - x)^(2/3) Ben Student hbo - maandag 18 juli 2011
f(x) = 2 * 3Ö(6-x) x^(2/3) ------------------ - ------------------ 3 * 3Ö(x) 3 * (6-x)^(2/3)
f(x) = 4 - x ----------------------- x^(1/3) * (6 - x)^(2/3)
Ben Student hbo - maandag 18 juli 2011
Wat dacht je van 'onder één noemer zetten'? Lukt dat zo? WvR maandag 18 juli 2011
WvR maandag 18 juli 2011
©2001-2024 WisFaq