\require{AMSmath} Toepassen differentieren Hallo,Ik moet deze som oplossen:-------Gegeven: f(x)=x·(3x-6)Los exact op: f'(x)= 0-------Nu heb ik gedifferentieerd en ik kom uit op:f'(x)= (3x-6) + (1.5x)/(3x-6)Het lukt me alleen niet om f'(x)= 0 te berekenen omdat ik geen idee heb hoe dat zou moeten. Kunt u mij helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011 Antwoord Dat gaat goed... Wel aan, zet alles onder één noemer! Dat gaat zo: En dan f'(x)=0 en oplossen. Zou dat lukken denk je? WvR maandag 18 juli 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik moet deze som oplossen:-------Gegeven: f(x)=x·(3x-6)Los exact op: f'(x)= 0-------Nu heb ik gedifferentieerd en ik kom uit op:f'(x)= (3x-6) + (1.5x)/(3x-6)Het lukt me alleen niet om f'(x)= 0 te berekenen omdat ik geen idee heb hoe dat zou moeten. Kunt u mij helpen? Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011
Mike Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 18 juli 2011
Dat gaat goed... Wel aan, zet alles onder één noemer! Dat gaat zo: En dan f'(x)=0 en oplossen. Zou dat lukken denk je? WvR maandag 18 juli 2011
WvR maandag 18 juli 2011
©2001-2024 WisFaq