\require{AMSmath} Groei van bevolking De grootte van een bevolking op tijdstip tN(t) = N(0)·2atBereken a als gegeven is dat N(10)=16·N(0)Bereken a als gegeven is dat N(6)=8·N(2)Hoop dat iemand me kan helpen. Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 juli 2011 Antwoord Bij t=10 geldt: N(0)·2a·10=16·N(0) 2a·10=16 Oplossen! Mag je zelf doen! Bij t=6 geldt: N(0)·2a·6=8·N(0)·2a·2 2a·6=8·2a·2 Oplossen! Mag je raden... WvR donderdag 14 juli 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De grootte van een bevolking op tijdstip tN(t) = N(0)·2atBereken a als gegeven is dat N(10)=16·N(0)Bereken a als gegeven is dat N(6)=8·N(2)Hoop dat iemand me kan helpen. Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 juli 2011
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 juli 2011
Bij t=10 geldt: N(0)·2a·10=16·N(0) 2a·10=16 Oplossen! Mag je zelf doen! Bij t=6 geldt: N(0)·2a·6=8·N(0)·2a·2 2a·6=8·2a·2 Oplossen! Mag je raden... WvR donderdag 14 juli 2011
WvR donderdag 14 juli 2011
©2001-2024 WisFaq