Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 65344 

Re: Vergelijking van een bepaalde vorm van sinus oplossen

...en de waarden van a, b, p en q? gewone getallen of net als bij algemene sinusfunctie speciale waarden (a=amplitude 2$\pi$/b=periode c en d= verschuivingen)?

Irena
3de graad ASO - zaterdag 2 juli 2011

Antwoord

De waarde van a, b, p en q zijn dan gegeven, denk ik. Bijvoorbeeld 2·sin(x-$\pi$)=1 of zoiets... Dit soort berekeningen komen voor bij sinusfuncties.

WvR
zaterdag 2 juli 2011

©2001-2024 WisFaq