\require{AMSmath} Hoe moet je een iets tot de macht x differentieren? Hoe moet je bijv. 4x differentieren?Dit is een onderdeel van de som: 4x·x4.Ik snap dat je het met de product regel moet doen, maar wisweb rekent de uitkomst:4x·(x4)+x4·(4x3) fout.Wat gaat er mis? Ik heb morgen een toets, en ik zou het echt heel graag willen weten. Ronika Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 juni 2011 Antwoord Op 7. Exponentiële functies kan je daar van alles over vinden. In dit geval: Dus de afgeleide van f(x)=ax is f'(x)=ax·ln(a). Uit je hoofd leren... WvR dinsdag 28 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je bijv. 4x differentieren?Dit is een onderdeel van de som: 4x·x4.Ik snap dat je het met de product regel moet doen, maar wisweb rekent de uitkomst:4x·(x4)+x4·(4x3) fout.Wat gaat er mis? Ik heb morgen een toets, en ik zou het echt heel graag willen weten. Ronika Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 juni 2011
Ronika Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 juni 2011
Op 7. Exponentiële functies kan je daar van alles over vinden. In dit geval: Dus de afgeleide van f(x)=ax is f'(x)=ax·ln(a). Uit je hoofd leren... WvR dinsdag 28 juni 2011
WvR dinsdag 28 juni 2011
©2001-2024 WisFaq