\require{AMSmath} Is 2/x gelijk aan 1/x? 2/x=1/x2 is deze stelling juist fred g Leerling mbo - maandag 27 juni 2011 Antwoord Ga dat eens even zèlf na, door de grafieken te tekenen vany = 2/x, eny = 1/x2Liefst NIET met je Grafische rekenmachine maar met de hand.Vallen de 2 grafieken over mekaar?Wat is dus vermoedelijk het antwoord op je vraag?groeten,martijn mg maandag 27 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2/x=1/x2 is deze stelling juist fred g Leerling mbo - maandag 27 juni 2011
fred g Leerling mbo - maandag 27 juni 2011
Ga dat eens even zèlf na, door de grafieken te tekenen vany = 2/x, eny = 1/x2Liefst NIET met je Grafische rekenmachine maar met de hand.Vallen de 2 grafieken over mekaar?Wat is dus vermoedelijk het antwoord op je vraag?groeten,martijn mg maandag 27 juni 2011
mg maandag 27 juni 2011
©2001-2024 WisFaq