\require{AMSmath} Boomstammen stapelen Hallo Wisfaq,Hoeveel boomstammen van gelijke lengte worden in de vorm van een driezijdig prisma op elkaar gestapeld? De onderste laag bevat 21 boomstammen. Hoeveel stukken zijn er nodig in het totaal?Groeten Rik Le Iets anders - dinsdag 21 juni 2011 Antwoord Wat dacht je van 1+2+3+...+21?S=1+2+3+...+21S=21+20+19+...+1--------------+2S=22+22+22+...+222S=21·22Enz..Zoiets? WvR dinsdag 21 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq,Hoeveel boomstammen van gelijke lengte worden in de vorm van een driezijdig prisma op elkaar gestapeld? De onderste laag bevat 21 boomstammen. Hoeveel stukken zijn er nodig in het totaal?Groeten Rik Le Iets anders - dinsdag 21 juni 2011
Rik Le Iets anders - dinsdag 21 juni 2011
Wat dacht je van 1+2+3+...+21?S=1+2+3+...+21S=21+20+19+...+1--------------+2S=22+22+22+...+222S=21·22Enz..Zoiets? WvR dinsdag 21 juni 2011
WvR dinsdag 21 juni 2011
©2001-2024 WisFaq