\require{AMSmath} Partieel integreren Ik moet met behulp van partieel integreren bepalen waarom (xn+2/((1-x2) = (n+1)/(n+2) (xn)/(1-x2) - ((xn+1)/(n+2))((1-x2) koen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juni 2011 Antwoord Gebruik:xn+2 = xn(1-(1-x2))en ook: xn(1-x2)1/2 dx =(1/(n+1)) xn+1(1-x2)1/2 - (1/(n+1)) xn+1(1/2)(-2x)/((1-x2)-1/2 dx.Kun je het nu afmaken? hr vrijdag 24 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet met behulp van partieel integreren bepalen waarom (xn+2/((1-x2) = (n+1)/(n+2) (xn)/(1-x2) - ((xn+1)/(n+2))((1-x2) koen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juni 2011
koen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 19 juni 2011
Gebruik:xn+2 = xn(1-(1-x2))en ook: xn(1-x2)1/2 dx =(1/(n+1)) xn+1(1-x2)1/2 - (1/(n+1)) xn+1(1/2)(-2x)/((1-x2)-1/2 dx.Kun je het nu afmaken? hr vrijdag 24 juni 2011
hr vrijdag 24 juni 2011
©2001-2024 WisFaq