\require{AMSmath} Oplossen vergelijking met tangens, één onbekende : tangens a; tan(3a)-2tan(2a) tan(3a)-2.tan(2a)-tan(a)=0 BEWIJS: a =22.5° zunio 2de graad ASO - dinsdag 14 juni 2011 Antwoord gebruik: tan(a+b) = (tan(a)+tan(b))/(1-tan(a).tan(b)) puzzel er eens even op en vertel dan maar eens hoever je gekomen bent. Dan kunnen we je wat gerichter verder helpen/ groeten, martijn mg dinsdag 14 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
tan(3a)-2.tan(2a)-tan(a)=0 BEWIJS: a =22.5° zunio 2de graad ASO - dinsdag 14 juni 2011
zunio 2de graad ASO - dinsdag 14 juni 2011
gebruik: tan(a+b) = (tan(a)+tan(b))/(1-tan(a).tan(b)) puzzel er eens even op en vertel dan maar eens hoever je gekomen bent. Dan kunnen we je wat gerichter verder helpen/ groeten, martijn mg dinsdag 14 juni 2011
mg dinsdag 14 juni 2011
©2001-2024 WisFaq