\require{AMSmath} Distributiviteit Ik zou graag willen weten of ik de distributiviteit moet gebruiken in de volgende bewerking.6/2(1+2)=Volgens mij is het antwoord 9, zonder distributiviteit, maar ik ben niet zeker. Dus volgens de volgorde van bewerkingen. Nadia 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 13 juni 2011 Antwoord Je kunt eerst 1+2 doen en dan 6/2·3=9Vermenigvuldigen is distributief over optellen dus je kunt ook zoiets doen:6/2(1+2)=6/2·1+6/2·2=6/2+12/2=18/2=9...en daar komt natuurlijk wel hetzelfde uit dan...Bedoel je dat? WvR maandag 13 juni 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zou graag willen weten of ik de distributiviteit moet gebruiken in de volgende bewerking.6/2(1+2)=Volgens mij is het antwoord 9, zonder distributiviteit, maar ik ben niet zeker. Dus volgens de volgorde van bewerkingen. Nadia 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 13 juni 2011
Nadia 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 13 juni 2011
Je kunt eerst 1+2 doen en dan 6/2·3=9Vermenigvuldigen is distributief over optellen dus je kunt ook zoiets doen:6/2(1+2)=6/2·1+6/2·2=6/2+12/2=18/2=9...en daar komt natuurlijk wel hetzelfde uit dan...Bedoel je dat? WvR maandag 13 juni 2011
WvR maandag 13 juni 2011
©2001-2025 WisFaq