\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65201 Re: Re: Re: De sinus en cosinus als tangens wordt gegeven ja sorry dat bedoelde ik dat beiden dan negatief zijn.dus stel dat dat men vroeg naar:tan(t)=3/4 voor $\pi\leq$t$\leq\pi$/2 dan vind je cos(x) en sin(x) in het tweede kwadrant dus dan word hetsin(x)=3/5 en cos(x)-4/5is mijn beredenering juist? shrief Leerling mbo - maandag 13 juni 2011 Antwoord Nee, want tussen 1/2$\pi$ en $\pi$ is de tangens negatief! Hou vol! WvR maandag 13 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja sorry dat bedoelde ik dat beiden dan negatief zijn.dus stel dat dat men vroeg naar:tan(t)=3/4 voor $\pi\leq$t$\leq\pi$/2 dan vind je cos(x) en sin(x) in het tweede kwadrant dus dan word hetsin(x)=3/5 en cos(x)-4/5is mijn beredenering juist? shrief Leerling mbo - maandag 13 juni 2011
shrief Leerling mbo - maandag 13 juni 2011
Nee, want tussen 1/2$\pi$ en $\pi$ is de tangens negatief! Hou vol! WvR maandag 13 juni 2011
WvR maandag 13 juni 2011
©2001-2024 WisFaq