\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65195 Re: Cte-t differentieren In mijn antwoordenboek staat inderdaad ook.f'(t)=C·e-t+C·t·e-t·-1Het lukt me echter niet om tot dat antwoord te komen.Wat neem je voor g(x) en h(x)? Dirk Student hbo - zondag 12 juni 2011 Antwoord Met f(x)=g(x)·h(x) neem je g(x)=Ct en h(x)=e-x.Met g'(x)=C en h'(x)=-e-x krijg je:f'(x)=g'(x)·h(x)+g(x)·h'(x)=C·e-x+Ct·-e-xHelpt dat? WvR zondag 12 juni 2011 Re: Re: Cte-t differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In mijn antwoordenboek staat inderdaad ook.f'(t)=C·e-t+C·t·e-t·-1Het lukt me echter niet om tot dat antwoord te komen.Wat neem je voor g(x) en h(x)? Dirk Student hbo - zondag 12 juni 2011
Dirk Student hbo - zondag 12 juni 2011
Met f(x)=g(x)·h(x) neem je g(x)=Ct en h(x)=e-x.Met g'(x)=C en h'(x)=-e-x krijg je:f'(x)=g'(x)·h(x)+g(x)·h'(x)=C·e-x+Ct·-e-xHelpt dat? WvR zondag 12 juni 2011
WvR zondag 12 juni 2011
©2001-2024 WisFaq