\require{AMSmath} De sinus en cosinus als tangens wordt gegeven Gegeven is tan(t)=3/4 voor $\pi\leq$t$\leq$3$\pi$/2ber: sin(t) en cos(t)Ik heb sin(t)=3/5 en cos(t)=4/5 maar dit kan nooit goed zijn toch?Bedoelen ze met tan=3/4 het derde kwadrant van de eenheidscirkel? Verder weet ik wel dat $\pi$=180° en 3$\pi$/2=270° dus t moet hier tussen liggen..Hoe moet ik dit berekenen? shrief Leerling mbo - zaterdag 11 juni 2011 Antwoord Je geeft eigenlijk het antwoord al! Die 3/5 en 4/5 zijn niet zo gek. De eenheidscirkel kan je helpen de juiste waarden vast te stellen:Dus sin(t)=-3/5 en cos(t)=-4/5.Helpt dat? WvR zaterdag 11 juni 2011 Re: De sinus en cosinus als tangens wordt gegeven ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is tan(t)=3/4 voor $\pi\leq$t$\leq$3$\pi$/2ber: sin(t) en cos(t)Ik heb sin(t)=3/5 en cos(t)=4/5 maar dit kan nooit goed zijn toch?Bedoelen ze met tan=3/4 het derde kwadrant van de eenheidscirkel? Verder weet ik wel dat $\pi$=180° en 3$\pi$/2=270° dus t moet hier tussen liggen..Hoe moet ik dit berekenen? shrief Leerling mbo - zaterdag 11 juni 2011
shrief Leerling mbo - zaterdag 11 juni 2011
Je geeft eigenlijk het antwoord al! Die 3/5 en 4/5 zijn niet zo gek. De eenheidscirkel kan je helpen de juiste waarden vast te stellen:Dus sin(t)=-3/5 en cos(t)=-4/5.Helpt dat? WvR zaterdag 11 juni 2011
WvR zaterdag 11 juni 2011
©2001-2024 WisFaq