\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Gegeven is de vergelijking: 2·sin2(x)=1.Licht toe dat uit 2 sin2(x)=1 volgt:sin(x)=1/2$\sqrt{ }$2 v sin(x)=-1/2$\sqrt{ }$2 Matteo Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2011 Antwoord 2·sin2(x)=1 sin2(x)=1/2 sin(x)=$\sqrt{ }$1/2 of sin(x)=-$\sqrt{ }$1/2 sin(x)=1/2$\sqrt{ }$2 of sin(x)=-1/2$\sqrt{ }$2 Zie ook Rekenen met wortels Helpt dat? WvR zondag 5 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de vergelijking: 2·sin2(x)=1.Licht toe dat uit 2 sin2(x)=1 volgt:sin(x)=1/2$\sqrt{ }$2 v sin(x)=-1/2$\sqrt{ }$2 Matteo Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2011
Matteo Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2011
2·sin2(x)=1 sin2(x)=1/2 sin(x)=$\sqrt{ }$1/2 of sin(x)=-$\sqrt{ }$1/2 sin(x)=1/2$\sqrt{ }$2 of sin(x)=-1/2$\sqrt{ }$2 Zie ook Rekenen met wortels Helpt dat? WvR zondag 5 juni 2011
WvR zondag 5 juni 2011
©2001-2024 WisFaq