\require{AMSmath} Stelsel oplossen 5 kg appels en 3 kg peren zijn 26 (bedrag)4 kg + 1 (bedrag) appels en 2 kg perenDe appels zijn in de tweede vergelijking bij 4 kg appels en 2 kg peren altijd 1 bedrag meer.5x + 3y = 264x +1 = 2yHoe kan ik achter x en y komen? Ik kom er niet uit.Alvast dank Erik E Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 juni 2011 Antwoord Ik begrijp 't niet helemaal maar als ik me even beperk tot het stelsel dan krijg je zoiets als:5x+3y=264x+1=2y10x+6y=5212x+3=6y10x+12x+3=5222x=49x=49/22y=109/22Zoiets? WvR zaterdag 4 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
5 kg appels en 3 kg peren zijn 26 (bedrag)4 kg + 1 (bedrag) appels en 2 kg perenDe appels zijn in de tweede vergelijking bij 4 kg appels en 2 kg peren altijd 1 bedrag meer.5x + 3y = 264x +1 = 2yHoe kan ik achter x en y komen? Ik kom er niet uit.Alvast dank Erik E Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 juni 2011
Erik E Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 juni 2011
Ik begrijp 't niet helemaal maar als ik me even beperk tot het stelsel dan krijg je zoiets als:5x+3y=264x+1=2y10x+6y=5212x+3=6y10x+12x+3=5222x=49x=49/22y=109/22Zoiets? WvR zaterdag 4 juni 2011
WvR zaterdag 4 juni 2011
©2001-2024 WisFaq