\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65119 Re: Re: Verschil van twee kwadraten Wat ik eigenlijk bedoelde is het volgende: bewijs dat elk oneven getal (1) het verschil is van twee kwadraten. Arjan Student hbo - zaterdag 4 juni 2011 Antwoord Stel je hebt een oneven getal m. Laat n=m-1/2. Je weet dan dat m=2n+1. En dat is gelijk aan (n+1)2-n2.Groet, FvL. FvL zondag 5 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat ik eigenlijk bedoelde is het volgende: bewijs dat elk oneven getal (1) het verschil is van twee kwadraten. Arjan Student hbo - zaterdag 4 juni 2011
Arjan Student hbo - zaterdag 4 juni 2011
Stel je hebt een oneven getal m. Laat n=m-1/2. Je weet dan dat m=2n+1. En dat is gelijk aan (n+1)2-n2.Groet, FvL. FvL zondag 5 juni 2011
FvL zondag 5 juni 2011
©2001-2024 WisFaq