\require{AMSmath} Integraal Wat is de integraal van [sin(2x)·-3sin(3x)]dx? herman Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2011 Antwoord $\large \int { - 3\sin (2x)\sin (3x)\,dx = \frac{3}{{10}}\sin (5x) - 1\frac{1}{2}} \sin (x)$ WvR vrijdag 3 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de integraal van [sin(2x)·-3sin(3x)]dx? herman Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2011
herman Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 juni 2011
$\large \int { - 3\sin (2x)\sin (3x)\,dx = \frac{3}{{10}}\sin (5x) - 1\frac{1}{2}} \sin (x)$ WvR vrijdag 3 juni 2011
WvR vrijdag 3 juni 2011
©2001-2024 WisFaq